shareit

Дарт Вейдър се появи в трейлъра на Rogue One

| от chronicle.bg, по БТА |

Дарт Вейдър наистина се появи в новия трейлър на „Rogue One: История от Междузвездни войни“ след продължили месеци догадки, съобщи Reuters.

Трейлърът, както и актьорският състав на предстоящия филм, бяха представени на специален фестивал в Лондон, на който са предвидени тридневни мероприятия за феновете. Режисьорът Гарет Едуардс разкри, че в ролята на Дарт Вейдър отново е Джеймс Ърл Джоунс, познат от оригиналната трилогия.

Действието в „Rogue one: История от Междузвездни войни“ хронологично предхожда събитията в първата излязла на екран лента от поредицата, „Междузвездни войни: Епизод IV – Силата се пробужда“ (1977).

Филмът проследява опита на бунтовниците да откраднат плановете на зловеща бойна станция, известна като Звездата на смъртта, с надеждата да открият начин как да я унищожат.

В „Rogue one: История от Междузвездни войни“ главната роля е поверена на британската актриса Фелисити Джоунс, която ще се превъплъти в образа на Джин Ерсо – млада жена, обявена извън закона. Зрителите ще видят също актьорите Мадс Микелсен, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсън, Дони Йен, Джан Уен, Алан Тюдик, Джонатан Арис, Риз Ахмед.

Фелисити Джоунс каза, че нейната героиня е „невероятно независима“, с голяма човечност, но и с лидерски качества, когато открива своята кауза.

Мексиканският актьор Диего Луна, който играе капитан Касиан Андор от бунтовниците, определи новия филм като „най-земния“ от цялата поредица.

Филмът „Rogue one: История от Междузвездни войни“ ще излезе на екран в САЩ на 16 декември тази година.

 
 
Коментарите са изключени