shareit

„Chilling Adventures of Sabrina“ се завръща с нов сезон (видео)

| от chronicle.bg |

Не се плашете! „Chilling Adventures of Sabrina“ и любимата ви вещица се завръщат! Част 2 на сериала на Netflix идва през пролетта. Новината пристика и с нов тийзър, който можете да видите в края на текста.

След като Сабрина (в ролята Киърнан Шипка) тръгна по нови пътеки с помощта на магическите си способности, по-злата от двете й лели (Миранда Ото) забелязва: „Откога започна да носиш черно? Опитваш се да бъдеш предизвикателна?“ Отговорът на Сабрина е и към всички нас: „Идва нова година.“ Така е, Сабрина, така е. От тука нататък ни се показва бърз монтаж на някои от новите елементи на сериала: повече тъмнина в Академията по Невиждани Изкуства, малко по-малко мистериозни случки в училище Бакстър и кратък кадър на черен виещ вълк.

Премиерата на „Chilling Adventures of Sabrina“ беше през октомври, а ревютата бяха доста позитивни. Бен Травърс от IndieWire написа: „Това, което приветстваме дори повече от страшният елемент на сериала, е че жанрът прави още една стъпка напред.“ Тийнейджърите от училище Бакстър правят дисекция на алегориите от филмите за зомбита и не се подчиняват на забрани, допирайки се до най-черните тайни на магията. Освен това основните персонажи са различни, широко скроени и приключенията им са обвързани с борбата за свобода. „Sabrina“ не само е замислен за по-възрастна аудитория, но и персонажите мислят като възрастни.

 
 
Коментарите са изключени