shareit

Четвърти сезон на „Explore Bulgaria” тръгва в ефир през октомври

| от chronicle.bg |

Новият сезон на „Explore Bulgaria” ще трансформира структурата и темите, разглеждани досега. Действието отново ще се развива изцяло на територията на България, но този път поредицата ще се фокусира върху изследването и разкриването на тайните и съкровищата на българската столица – София. Четвъртото издание ще включва шест епизода, които ще представляват своеобразна градска експедиция в търсене на малко познати кътчета и скрити истории отвъд туристическите забележителности на столицата.

Зрителите ще имат възможността да следват авантюристичния изследователски поход на Драго Симеонов, който ще води предаването.

драгомир симеонов

Въпреки че е роден и израснал в София, той ще има възможността да открие много нови и интригуващи неща за столицата. За целта ще се среща с експерти и местни, които ще споделят малко познати разкази и факти за историята и природата на града, но също така ще отправят предизвикателства към водещия на предаването, в които той да се докаже като истински софиянец. Различните задачи, с които ще се сблъска, ще дадат на зрителите възможността да се потопят в преживяванията му отблизо и да открият от първа ръка забравени традиции и нови начини на живот.

NG_Explore Bulgaria_Sezon chetiri (2)

 
 
Коментарите са изключени