shareit

Брус Уилис отново ще е в образа на Джон Макклейн

| от chronicle.bg, БТА |

Екшън легендата Брус Уилис се готви отново да се превъплъти в образа на полицая Джон Макклейн в шести филм от поредицата „Умирай трудно“, съобщи Контактмюзик.

62-годишният актьор бе звезда в появилия се по екраните през 1988 г. първи филм от поредицата, заснет по романа „Нищо не е вечно“ на Родърик Торп. Последното му засега участие във филм от същата поредица е в „Умирай трудно: Денят настъпи“, излязъл на екран през 2013 г. Преди две години бе оповестено, че се подготвя нов филм от поредицата, в който една част от действието ще предхожда случващото се в първия филм, а друга ще се развива в наши дни.

Кастингът за новия филм вече е започнал. Режисьор ще е Лен Уайзман. Все още не е избран актьорът, на когото ще бъде поверена ролята на младия Макклейн. „Кастингът за тази роля ще е от съществено значение“, отбеляза режисьорът.

Уилис освен това отново ще се снима в друга позната роля, тази на Дейвид Дън от излезлия през 2000 г. по екраните филм „Неуязвимият“ на М. Найт Шаямалан, в новия му филм „Glass“.

 
 
Коментарите са изключени