shareit

Бри Ларсън ще дебютира като режисьор

| от chronicle.bg |

Името на Бри Ларсън стана по-масово известно именно през 2016. Само в рамките на една година, актрисата успя да вземе „Оскар“ за участието си в „Стая“, направи чудна роля в независимия филм „The glass castle“ на Дестин Даниел Кретън, зае своето място в най-новия филм на Бен Уийтли – „Free fire“, и скоро ще застане в главната роля в първия Marvel-филм, който ще бъде посветен на жена-супергерой, „Captain Marvel“.

Въпреки актьорските си успехи обаче, Ларсън се ориентира към режисьорското кресло с независимата комедия „Unicorn store“. Оригиналният сценарий е на Саманта Макинтайър. Филмът ще разказва историята на жена, която се връща да живее при родителите си, и получава покана да посети един магазин, който ще „подложи на изпитание нейните представи за това какво означава всъщност да си пораснал”…

Екипът вече работи по проекта и по план, снимките ще започнат през октомври. Ларсън има известен опит зад камерата – като съавтор и сърежисьор на късометражния хит от Сънданс „The Arm”. Все пак цялостната режисура е по-голяма хапка, но предвид успехите на Ларсън до момента, имаме всички основания да заложим на нея.

 
 
Коментарите са изключени