shareit

Анджелина Джоли и Брад Пит почти не си говорили на медения си месец

| от chronicle.bg, по БТА |

Анджелина Джоли и Брад Пит почти не си говорили, докато снимали филма „Край морето“ по време на медения си месец, съобщи БТА.

Признаците за напрежение в двойката, която в момента се развежда след едва двугодишен брак, били ясно доловими още по време на снимките в Малта.

„Те почти не си говореха, докато бяха заедно“, твърди анонимен източник. „Това определено не приличаше на меден месец. Анджелина не прекарваше никакво време със съпруга си“.

Въпреки че желанието за развод дойде от Джоли, други източници твърдят, че самата тя има голяма вина за разпадането на брака й с Пит.

„Има толкова неща, които могат да се използват срещу Анджелина, но Брад не иска да го прави. Той каза на адвокатите си, че не иска да „играе мръсно“.

Джоли подаде документи за развод, като заяви, че се безпокои за безопасността на своите деца. Формално актрисата се позова на непреодолими разногласия с Брад Пит и поиска да й бъде предоставено пълното попечителство над децата. Актьорът от своя страна изтъкна, че Анджелина се опитва да го оклевети, като разпространява слухове за неговата склонност към агресия под въздействието на алкохол и наркотици

 
 
Коментарите са изключени