shareit

Българска актриса в „Трейнспотинг“ 2

| от chronicle.bg |

Излезе трейлърът на филма на Дани Бойл „Трейнспотинг“ 2. В него виждаме познатите герои, изиграни от Юън Макгрегър, Робърт Карлайл и Джони Лий Милър.

Филмът проследява живота на героите 20 години по-късно и е вдъхновен от продължението на „Трейнспотинг“ – „Порно“. „Избери живота, избери риалити телевизията, публично опозоряване, порно за отмъщение, изберете свободен договор за работа, двучасово пътуване до работа и избирайте същото за децата си, само че по-лошо“, се казва в краткото видео.

В него виждаме и едно познато лице – това на актрисата от „Източни пиеси“ и „Аве“ Анжела Недялкова. Все още не е ясно каква е нейната роля.

Миналата година филм с нейно участие беше фаворитът на Холандия за престижните кинонагради „Оскар“. „The Paradise Suite“ („Райската компания“) бешее предложен от Амстердам с категорията за най-добър чуждоезичен филм.

В „Райската компания“ вземат участие младите актриси Анжела Недялкова, Силвия Петрова и Анна-Мария Николаева. Анжела Недялкова (1991, позната с ролята си в „Аве“) играе младата и красива българка Женя, която е отвлечена като бяла робиня в Амстердам. Съдбата й превръща африканеца Яя в неин ангел-спасител, който в борбата за свободата й губи всичко без вярата си.

Ето и трейлърът към „Трейнспотинг“ 2: