shareit

„Аз, проклетникът 3″ оглави бокс-офис класацията на САЩ

| от chronicle.bg, по БТА |

 Анимацията „Аз, проклетникът 3″ оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 75,4 милиона щатски долара през уикенда, съобщиха световните информационни агенции.

Сумата е по-ниска от очакванията, въпреки благоприятните отзиви на критиката. Предишният филм от поредицата дебютира с 83,5 милиона долара през 2013 г.

На второ място с 21 милиона долара е филмът „Зад волана“ на режисьора Едгар Райт. Това е неговият най-голям бокс-офис хит. Филмът с участието на Джейми Фокс, Ансел Елгорт , Джон Хам и Кевин Спейси предизвика големи очаквания, когато спечели наградата на публиката на фестивала Саут бай Саутуест.

Водачът от миналата седмица „Трансформърс: Последният рицар“ слезе на трето място в бокс-офис класацията на Северна Америка със 17 милиона долара. Следват „Жената чудо“ с 15,6 милиона долара и „Колите 3″ с 9,5 милиона долара.

Комедията „Операция Казино“ с Ейми Полър и Уил Феръл не успя да привлече много зрители и се нареди едва на шесто място в бокс-офис класацията на Северна Америка с 9 милиона долара приходи

 
 
Коментарите са изключени