shareit

Apple с две нови заглавия в предстоящата си стрийминг платформа

| от chr.bg |

Apple направи нови две покупки за стрийминг платформа си – документален филм за женски слон, който води стадото си към новия им дом, и анимация, която се развива в Ирландия.

Режисиран от Виктория Стоун и Марк Дийбъл и разказана от Чиветел Еджиофор („12 Years A Slave“), „The Elephant Queen“ дебютира този уикенд на Филмовия фестивал в Торонто. Атена води стадото, на което е лидер, за да избягат от суша и да намерят вода като в този процес на риск са изложени най-малките слончета.

„Wolfwalkers“, режисиран от Том Муур и Рос Стюарт, показва младо момиче и баща й, които пристигат в Ирландия, за да уловят последната глутница вълци в страната. В последствие обаче се опитват да ги спасят.

Стрийминг платформа на Apple се очкава да тръгне през март 2019. В изминалата година компанията е инвестирала около 1 милиард долара в създаването на оригинално съдържание за тази платформа. Авторските им проекти включват ребут на „Amazing Stories“ на Стивън Спилбърг, космическо шоу от Рон Муур и адаптция на книгите от серията „Фондацията“ на Айзък Азимов.

 
 
Коментарите са изключени