shareit

Алф се завръща на малкия екран 28 години по-късно

| от chronicle.bg |

28 години след последния епизод на любимия на мнозина зрители ситком, „Алф“, от Warner Brothers обявиха, че се намират в начален етап на нов сериал, който отново ще ни срещне с малкото извънземно от Мелмак. 

Все още няма обявен сценарист, който ще се нагърби с нелеката задача да възроди Алф (за тези, които са позабравили – АLF: Alien Life Form). В сериала Алф се озовава на Земята, пътувайки от родната си планета Мелмак, след като космическият му кораб каца аварийно в двора на семейство Танър.

Шоуто се излъчва от 1986 г. до 1990 г. по NBC и има над 100 епизода и 4 сезона. Дълго след спирането на снимките обаче, „Алф“ остава важна част от популярната култура и често са правени препратки към него в друго сериали и филми.

Една от потенциалните идеи, които са били обсъждани, според Variety, е сюжет, в който Алф идва от известната Зона 51, където е бил заловен след финала на последния сезон. А в момента наблюдава как се е променил животът за изминалите 28 години.

Създатели на оригиналния ситком са Пол Фуско и Том Пачет, като първият озвучава Алф. В ролите на семейство Танър влизат Макс Райт, Ан Шедийн, Андреа Елсън и Бенджи Грегъри.

 
 
Коментарите са изключени