shareit

Актьорите от „GoT“ реагират на любовната сцена между Джон и Денерис

| от chronicle.bg |

„Game of Thrones“ най-сетне доведе до логичен край сексуалното напрежение между Джон Сноу и Денерис Таргериен, и го направи по типичния си начин.

Целият GoT свят се развълнува от може би най-вълнуващата секс сцена в шоуто досега. А чудите ли се какво мислят за нея самите актьори?

gag

Може да разберете от това behind-the-scenes видео.

Докато двамата се отдават на привличането си, Бран Старк обяснява как задължително Джон трябва да знае истината за произхода си. Но защо, Бран? Няма ли Денерис и Джон, ръка в ръка, да бъдат по-силни? И има ли начин Бран и Сам да си държат устите затворени? Все пак Нед Старк го праави в продължение на 20 години.

Но едва ли…пазенето на тайни в името на нечие добруване не е точно в GoT стил. Както казва Айзък Хемпстед-Райт във видеото, „Точно когато всичко си идва на мястото, точно когато всички трябва да се обединят и да се бият заедно срещу злото, играта на тронове отново ще ги раздели.“

Дори Бран и Сам да замълчат за това, което знаят в следващия сезон, Кит Харингтън изглежда убеден, че връзката между Джон и Дани не е добра идея, дори ако оставим инцеста настрана. Чуваме го да казва: „И двамата знаят, че е грешно, че ще доведе до проблеми…но това е като бърз, еднопосочен влак. Не можеш да спреш това, което се случва“.

Питър Динклидж също се включва с коментар: „Опасно е за всички, които са замесени. Вероятно в точно този момент в каютата и за двамата е добре. Но не можеш да почувстваш облекчение дори заради красотата на това между тях“.

 
 
Коментарите са изключени