shareit

Актьорите от Game of Thrones на снимачната площадка на сезон 7

| от |

Зимата дойде, а новият сезон на култовия сериал Game of Thrones ще закъснее. Това обаче не означава, че новините около него са спрели. Миналата година много новини се появиха по време на снимките на епизодите. Така например масово се разбра, че Джон Сноу не е мъртъв и отново ще го видим в сериала.

Този път новините са свързани с други герои.

Актрисата Лина Хийди е в Белфаст и се снима с фенове.

Тя обаче няма да прекара много време там, тъй като се очаква да присъства на церемонията на наградите „Еми“ в Лос Анджелис тази неделя. Индира Варма (Елария Пясък) и Розабел Лауренти (Пясъчната змия с красиви гърди) също са в Белфаст, където е забелязан и злият чичо на Теон и Яра – Еурон (Пилу Асбек). Интересните новини следват. Според сайта Watchers on the Wall, Иън Глен също е видян в града. Феновете отдавна съобщиха, че той е бил в Белфаст в началото на лятото. Това значи, че макар драконовата болест, ще го видим и в новия сезон. По-интересни обаче са новините за друг персонаж, когото не сме срещали от сезони. Спомняте ли си за момчето с бичия шлем, което беше спътник на Аря известно време? Да, Джендри също е забелязан в Белфаст. Актьорът Джо Демпси е сниман на летището от наблюдателни фенове. Все пак съществува версията случайно да е минавал оттам, но това е малко вероятно.

А сега малко спойлери: Сайтът Watchers on the Wall твърди, че миналата седмица е снимана битка в морето между Еурон Грейджой и племенниците му Яра и Теон. Според слуховете Еурон побеждава и отвлича един от племенниците си. Не става ясно кой, но предвид всичко, което знаем до момента, залагаме на Теон.

Междувременно в галерията ви предлагаме да видите някои важни лица от предните сезони, които най-вероятно не сте забелязали.

 
 
Коментарите са изключени за Актьорите от Game of Thrones на снимачната площадка на сезон 7