shareit

А знаете ли, че тези звезди са страхотни музиканти…

| от |

Те са красиви, секси и талантливи актриси. Участват в някои от любимите ни филми и сериали и сме свикнали да ги гледаме в какви ли не роли – от такива на дръзки изкусителки до образи на жени с разбити сърца и животи.

Доста от тези звезди са се пробвали и в други поприща – като манекенки, дизайнерки, авторки на козметични серии и парфюми.

Общото между тях освен всичко друго е, че са и страхотни певици – факт, който понякога дори и най-запалените им фенове пропускат. Част от тях са опитали да пробият и в музикалния шоубизне само веднъж-два пъти, други са имали временни или не чак толкова временни успехи.

Можете ли да повярвате, че съблазнителната Алисия Милано е била истинска сензация в Япония, където е била на музикалната сцена четири години? Сладката Зоуи Дешанел е като сестра-близначка на Кейти Пери, но има не по-малко певчески талант.

А Зоуи Кравиц със сигурност е наследила много от прочутия си баща. Така че може да ги гледаме в хитови холивудски продукции, достойни за “Оскар“ и “Еми“, но със същия успех можехме да сме свидетели как катерят върховете на музикалните класации.

В галерията ще видите девет актриси, които са и талантливи певици.

 
 
Коментарите са изключени