shareit

5 криминални сериала, които да гледате сега

| от |

2017-а се очертава като добра година за телевизията. Особено за криминалната телевизия. Всички почитатели на жанра „кой-по-дяволите-го-направи“ могат да спят спокойно – криминалните сериали са все така добри и стават още по-добри.

Тази година се очаква да излязат няколко истински тв бижута от жанра. Някои стари, други нови, трети продължения. Някои ще приключат своето телевизионно приключение с аплом, а четвърти ще завършат тазгодишната си сага с разрешение на големи мистерии.

Криминалните сериали, мистериите и трилърите са един от най-гледаемите жанрове на малкия екран. Той има толкова много представители, че понякога човек лесно се обърква какво да гледа. От класическата поредица с различни случаи във всеки епизод, каквито са всички сезони на „От местопрестъплението“, до добрата стара мистерия, стил „икономът го направи“, каквито са предимно британските шоута, жанрът се е разпрострял и е заел доволно място на малкия екран.

По повод стартът и финалът на някои от любимите ти крими поредици, ние ви даваме пет предложения на сериалите, които са толкова добри, че просто трябва да ги гледате. В галерията горе.

 
 
Коментарите са изключени