shareit

4 причини да гледате пълния трейлър на „The Romanoffs“

| от chronicle.bg |

Месец след излизането на последния трейлър и месец преди премиерата, отново насочваме вниманието си (и вашето) към един от най-интересните сериали, които ще излязат през есента. Държим да показваме не само новите проекти за космически експедиции, първите хора на Марс, свръхестествени персонажи или пък супергерои, затова отново се връщаме към предстоящия сериал на Amazon Studios, „The Romanoffs“, и официалния трейлър, излязъл вчера.

За да не отнемаме удоволствието от видеото, ще изброим само главните причини, поради които „Тhe Romanoffs“ заслужава внимание. Първо – Матю Уейнър. Създателят „Момчетата от Медисън Авеню“ стои зад проекта на Amazon. Тийзър трейлърите дотук, а сега и официалният трейлър, показват, че следващият му проект също ще удари десятката.

Второ – тематиката. Всеки сериал, в който няма стрелба, гонки, преследвания, убийства, психопати, всеки сериал с нормални хора в нормални взаимоотношения, заслужава да му се даде шанс. За да не плачем после, когато и наградите „Еми“ обявят категория за „Най-популярен сериал“, както направиха наградите „Оскар“.

Трето – историята. Последната руска династия, Романови е обект на изследвания на документалистите от изтребването на цар Николай II през 1918 г. до днес. А евентуална картина на това какво правят днешните наследници на Романови е повече от интересна.

И четвърто – актьорският състав, в който участват забележителни актьори. Тъй като всеки от осемте епизода разказва различна история, всеки от актьорите се появява само веднъж в сериала.

Смятаме, че това е достатъчно. Сега можете да гледате трейлъра и сами да продължите с пето, шесто, седмо, осмо, etc.

„The Romanoffs“ излиза на 12 октомври. Тогава ще бъдат пуснати два епизода, а всеки следваш петък в продължение на шест седмици ще гледаме нов епизод.

 
 
Коментарите са изключени