shareit

10 роли на Ралф Файнс, които трябва да изгледате до края на годината

| от chronicle.bg |

Някои актьори толкова добре се превъплъщават в ролите, които играят, че зрители са убедени, че те имат същите качества като героите си. Кой може да си представи Джак Глийсън, който изигра противния крал Джофри в сериала на HBO „Game of Thrones“ като добро момче и кой може да повярва, че Мег Райън, която винаги е нежна и чудесна във филмите си, може да е лошо момиче в живота?

Точно тези актьори обаче, дават на филмите, в които участват, такъв заряд, че на практика създават качественото кино.

И тъй като днес, един от най-великите актьори на времето си, Ралф Файнс, навършва 56 години, се чувстваме задължени да ви покажем кадри от негови филми, които просто трябва да гледате. Заради самите филми и заради Файнс в тях. Защото обичаният от критиката и от зрителите злодей се характеризира с толкова чувствена, прецизна и посветена игра, че удоволствието да го гледаш, ако щеш на забавен каданс, ни припомня защо киното е гениално изкуство.

Вижте в галерията десетте филма с Ралф Файнс, които трябва да имате в домашната си видеотека, независимо дали тя представлява сбор от VHS касетки, прилежно подредени DVD дискове, файлове на външен сървър или в някоя стрийминг платформа.

 
 
Коментарите са изключени