shareit

10 роли на актьорите от Game of Thrones преди сериала

| от chronicle.bg |

Game of Thrones абсолютно сигурно е един от най-успешните сериали в историята на телевизията с огромна фен база, която чака със затаен дъх всеки следващ сезон. Страхотен сюжет, секс, насилие, дракони и безукорни актьорски изпълнения. Един от печелившите ходове на сценаристите, е ангажирането на неизвестни за широката публика актьори и превръщането им в звезди с легиони от почитатели.

Един от негативите, които актьорите отнасят, е това, че всички забравят за предишните им роли и ги свързват само и единствено с героите им в Game of Thrones. Вие може ли бързо да се сетите къде е играла Лина Хийди и можете ли да си я представите в ролята на нещо различно от Церсей Ланистър? Трудно. Питър Динклидж, например, става известен с ролята си на Тирион Ланистър, но реално има прекрасна актьорска кариера и преди сериала, например във филма The Station Agent.

Вдъхновени от тази несправеливост, в която предишните роли на любимците от GOT потъват в забрава, решихме да ги извадим в една галерия и да ги покажем на света. Вижте ги.

 
 
Коментарите са изключени