shareit

10 звезди, които никога повече няма да видим на екран

| от chronicle.bg |

Повечето от нас са родени в къщи, в които родителите ни са ни казвали, че можем да станем каквито си искаме като порасне. Но не всеки може да се похвали с това. Докато някои родители настояват децата им да станат лекари или адвокати, други набутват все още малките си деца в киното и телевизията, мечтаейки от тях да излязат Холивудски звезди.

Само дето някои деца не искат да стават звезди. И не изпитват особено удоволствие от това да се гледат на голям екран. Това често води до ситуация, в която дори талантливи деца – актьори, отказват да се занимават с тази професия за в бъдеще, отвратени от това, което са преживели.

Дори да звучи странно, това не се отнася само до децата. Има и големи хора, които са имали досег до киното, но не са изпитали кой знае какво влечение да са в центъра на вниманието. Някои губят страстта си към играта, други се уморяват.

Причините са най-различни, но е факт, че някои добри и талантливи артисти напускат големия или малкия екран и никога повече не ги виждаме там. За добро или за лошо.

Вижте в галерията 10 такива примера.

 

 
 
Коментарите са изключени