shareit

Имате интимен въпрос? Средновековният секс лекар отговаря

| от |

 

1. Аз съм мъж, който е влюбен в някой, който не ме обича. Какво мога да направя?

Средновековният секс лекар отговаря:

Много мъже във вашата ситуация ще се обърнат към любовна магия – има много отвари и заклинания, които могат да ви помогнат да си осигурите привързаността на жената. Някои казват, че поставянето на яйца от мравки в банята на жената ще събуди страстите й или че поръсването на зеленика в храната ще насърчи любовта. Ако носите буника в себе си, това също може да ви направи неустоимо привлекателни. Разбира се, църквата не одобрява подобни дейности и ако ви обвинят, че използвате любовна магия, може да се окажете пред църковните съдилища. Така че магиите са на ваша отговорност!

Също така съм загрижен, че може да страдате от любовна болест поради несподелените си чувства. Ако изпитвате симптоми като безсъние, меланхолия и ускорен пулс, трябва да потърсите лечение. Почивка, топли бани и добра храна (като агнешко и зрели плодове) ще ви помогнат. Вероятно трябва да бъдете обезкървен или пречистен, за да балансирате хуморите си.

Може също да ви бъде полезно да съзерцавате други красиви жени и да мислите за недостатъците на вашата конкретна жена. За доброто на здравето ви трябва бързо да убедите любимата си, че тя също ви обича, или да убедите себе си, че не я обичате.

2. Съпругът ми и аз имаме 8 деца и не можем да си позволим повече. Какво можем да направим?

Средновековният секс лекар отговаря:

Това е затруднение, в което попадат много двойки, тъй като размножаването е основната цел на брака и децата са много скъпи! Ако съпругът ви е съгласен, най-доброто решение е въздържанието – но не забравяйте, че да откажете брачния дълг на съпруга си без негово съгласие е грях.

Като алтернатива има различни неща, които можете да опитате, за да предотвратите зачеването. Децата са заченати само когато и двамата партньори отделят семена – така че, например, ако съпругът ви се оттегли преди еякулация, няма да забременеете. Движението може да накара семето да изтече от женското тяло, така че опитайте да кихате или да подскачате след полов акт. Някои хора предпочитат амулетите: твърди се, че задържането на нефрит или носенето на тестиси на невестулка около врата по време на секс ще попречи на зачеването. Помазването на гениталиите с определени масла и билки, включително дива мента, също е ефективно. Ако все пак забременеете, има билкови смеси, които можете да пиете, но църковните съдилища могат да ви преследват за използването на тези отвари. Всъщност, не забравяйте, че опитът да се предотврати бременността е грях. Вашият свещеник може да ви попита за това на изповед и да ви наложи тежки покаяния.

3. На път съм да се оженя, но не съм девствена. Ще знае ли съпругът ми (или как мога да го спра да разбере)?

Средновековният секс лекар отговаря:

Лошата новина е, че има няколко начина да проверите дали сте девствена. Едната е да изследвате урината си: урината на девствения човек е тънка и бистра и се отделя по-деликатно и по-дълго, отколкото при недевствения човек. Добрата новина е, че освен ако новият ви съпруг не е лекар, той вероятно няма да направи такъв тест! Той обаче ще очаква да изпитате известна болка и кървене, когато за първи път имате полов акт. Ако това не се случи, той може да стане подозрителен.

Някои жени, които попадат в това затруднение, уреждат сватбата си така, че да имат менструация в брачната нощ. Тази кръв е по-тъмна и блика по-малко от кръвта при изгубване на девствеността, но съпругът все пак може да бъде заблуден. Освен това има вещества, които можете да втриете в интимните си части, за да ги стесните и да ви помогнат да се престорите на девствена. Прахообразната къпина е подходяща за тази цел.

Чувал съм истории за италиански булки, които вкарват пиявици в себе си, така че да излиза кръв и мъжът да бъде измамен. Но това е рисковано и трябва да внимавате много да не отидат твърде далеч.

4. Аз съм свещеник и съм чувал истории за мъже, които са починали от безбрачие. Как мога да избегна тази съдба?

Средновековният секс лекар отговаря:

Със сигурност е възможно да умрем от безбрачие, но за щастие това се случва рядко. Проблемът е, че за да остане тялото ви балансирано и здраво, то трябва редовно да изхвърля спермата. Ако това не се случи (например, защото сте свещеник, дал обет за безбрачие), спермата може да се натрупа, увреждайки сърцето и причинявайки главоболие, загуба на тегло и в крайна сметка, в сериозни случаи – смърт.

Добрата новина е, че тялото обикновено се балансира чрез нощни емисии на сперма и повечето църковни служители са съгласни, че това (за разлика от мастурбацията, която трябва да избягвате) не е грях. Промените в начина на живот също могат да помогнат. Внимавайте за диетата си: спермата се прави от усвоена храна, а някои храни произвеждат повече сперма от други. Избягвайте богатите храни като червено месо (рибата е много по-подходяща за вас) и се пазете от вино, което затопля както стомаха, така и гениталиите, и провокира разврата.

Монасите се подлагат на редовно кръвопускане, както можете да направите и вие; взаимозаменяемостта на телесните течности означава, че това ще ви помогне да поддържате баланса на вашето безбрачно тяло. Ако следвате този съвет, можете да спазите обета си и да останете здрави както в тялото, така и в душата си.

5. Новата ми съпруга заплашва да ни анулира брака, защото съм импотентен. Може ли нещо да ме излекува?

Средновековният секс лекар отговаря:

Първото нещо, което трябва да установите, е дали проблемът е постоянен или временен. Възможно ли е да сте жертва на магия? Имало е нещастни случаи, при които младоженците са били обезсилени от ревнив бивш любовник. Ако това може да е вашият проблем, трябва да се консултирате със свещеник, който вероятно ще препоръча покаяние и екзорсизъм.

Ако не е магия, тогава лекарството може да помогне: прах от бъбрек и тестис на лешояд, смесен с вино, е добро лекарство за импотентност. Когато възнамерявате да правите секс, уверете се, че условията са подходящи: богатите храни (като месо и яйца) и алкохолът увеличават желанието, както и топлината, така че трябва да отоплите стаята – запалете огън.

Ако нищо от това не работи, може да сте от онези нещастни мъже, които (може би поради дефект на черния дроб и сърцето) са трайно импотентни. В този случай съпругата ви има пълното право на анулира брака, защото сексът е неразделна част от брака, както съм сигурен, че сте знаели преди да се ожените. Трябва да очаквате да бъдете подложени на щателен преглед и ако не можете да се представите, вашият брак почти сигурно ще бъде признат за невалиден.

 
 
Коментарите са изключени