Фитнес програмата на едно тесте карти

| от |

Американският футбол, където не присъства никакъв футбол, е известен с агресията, сблъсъкът между група великани и преминаването на 91 метра.

На практика може да звучи като нещо изключително лесно, но когато средното тегло на американския футболист е между 110-130 килограма, а във всеки отбор има 11 такива, положението не е никак лесно. Не трябва да забравяме, че атлетите плащат със здравето си и в дългосрочен план се гарантират тежки мозъчни проблеми, дори лудост. Преди професионалната игра ще се лее много пот. Договорът за милиони долари е висока стъпка и затова всички се стремят към точно това. Рей Луис е един от играчите, които със сигурност могат да се похвалят с успешна кариера, както и с впечатляваща физика. За разлика от своите колеги, предпочитал да прави класически упражнения в дома си, но с една много по-интересна иновация. Тренировката му представлява много интересна игра на съдбата. С тесте карти в ръка, Рей тегли първата карта и ако е число, прави броя лицеви опори.

След това, ако изтегли карта с лице ще направи 10 кофички, после отново се връща на лицеви опори и така, докато не свърши тестето карти. Асото било 25 повторения на серия, докато жокерът бил 50 повторения. И прави всичко това, докато не свършат картите. В професионалната кариера използва 3 тестета карти на тренировка. Разбира се, тренировките не се ограничавали до това. Атлетът тичал с тежести, правил клекове, високи скокове и след това продължавал изтезанието в залата, където отделял точно един интензивен и мъчителен час за мнозина. Спортната му кариера приключва през 2012 година, когато вече зад гърба си има две титли и редица награди като един от най-ценните играчи. Номерът на гърба му също не е случаен. След всички преминали тестета карти, той отдава чест на тази тренировка, избирайки броя на всички карти в тестето.

 
 
Коментарите са изключени за Фитнес програмата на едно тесте карти

Повече информация Виж всички