shareit

От мъж в жена и от жена в дракон

| от chronicle.bg, по Metro |

Днес половите принадлежности далеч не се изчерпват с биологичните полове на човека. Всеки може да бъде какъвто си поиска. Очевидно. Доказателство за това е историята на Ева Медуза, която минава през няколко трансформации, за да достигнат крайната си цел – да бъдат влечуго. 

Ева Тиамат Медуза, транссексуална жена от Бруни, Тексас, вярва, че е „най-модифицираният транссексуален човек в света“. Самата тя се самоопределя като дракон и досега е похарчила повече от 42 хил. паунда за сложната трансформация в рептил.

Дългото пътуване към мечтаната принадлежност на Ева започва докато все още е мъж и разбира, че е ХИВ позитивна. Тогава се появява намерението „да не умре като човек“. Напуска работния си пост на вицепрезидент на банка и започва метаморфозата, която винаги е искала да претърпи, твърдейки, че след като е била изоставена от  родителите си на 5 години, се е „родила отново“ в семейството на тексаска гърмяща змия.

nintchdbpict0003884101221

Процедурата започва със серия от татуировки, последвани от корекция на носа, премахване на ушите, и постепенна промяна на цвета на бялата част от окото (той става зелен). По предварителни изчисления всичко това струва 42 хил. паунда, но Ева планира да похарчи още 28 хил. в идните години.

„За мен това е най-голямото щастие в живота ми. Има дълбоки причини за моята трансформация и нейните значения“, коментира Ева пред The Wizard of Odd TV.

TRANSGENDER DRAGON LADY

„Имам две майки: едната е биологичната ми майка и другата е от второто ми раждане, която е гърмяща змия. Надявам се историята ми да помогне на други хора – не само на тези, които преминават през труден период, но и на тези, които напълно  са изгубили надежда. Самата аз знам какво е да си в това състояние. Преди трансформацията си бях вицепрезидент на една от най-големите банки в САЩ. След като разбрах, че съм  ХИВ позитивен най-големият ми страх стана този да умра като създание, приличащо на човек.“

Колкото и забележителен и добър да е човекът, в сравнение с другите видове той е най-разрушителното създание. Така че не исках да изглеждам така. Сега имам осем „рога“ на челото, премахнах си ушите, оперирах си носа, премахнах повечето си зъби, езикът ми беше раздвоен, цялото ми лице е татуирано, направих си белези на гърдите и китките.“

28429446_2057802557771981_313703513651675136_n(1)

Самата Ева се определя като „транс-вид“, и се представя като влечуго, а не като човек. „Искам да има отворен диалог за трансформацията на телата ни и хората да разберат какво е да живееш като гей в продължение  на 53 години, а след това като транссексуална жена“ казва тя.

„Много хора не разбират какво е да си транссексуален, а още повече – и това аз се опитвам да обяснявам – идеята за транс-видовете.

28156083_149941422345957_7346294663612989440_n(1)

Най-голямото желание на Ева Медуза е да продължи своята трансформация, докато тя  не е окончателно завършена. По нейни думи това е двигателят й, който я кара да се събужда сутрин и да живее.

 
 
Коментарите са изключени