shareit

Антъни Бурдейн плащал на Бенет за мълчанието му

| от chr.bg |

Азия Ардженто призна, че е имала интимен контакт с актьорa Джими Бенет, който я обвини в сексуално посегателство.

Той твърди още, че в последствие Ардженто му е платила стотици хиляди долари, за да си мълчи. Ардженто отрече подобни твърдения. 

Италианската актриса познавала Бенет още като дете, както тя самата твърди в интервю за италианска телевизия, и възприемала отношенията им като между майка и син. Тя описа какво се е случило според нея ето така: през 2013 година (когато Бенет бил на 17, а Азия на 37) той я помолил да му помогне с подготовката за прослушване. Когато се видели в хотелска стая в Калифорния, където легалната възраст за секс по взаимно съгласие е 18, той й налетял „не като син майка си, а като хормонясало момче“, казва актрисата и допълва „Той беше върху мен и изпита оргазъм. За мен това беше невъобразимо“. Той мечтаел за това откакто бил на 12-годишен.

След случилото се Бенет продължавал да тормози Азия в социалните мрежи. Миналата година обаче той й поискал 3,5 милиона долара подкуп, за да не разказва за случилото се. Ардженто потърсила помощ от своето гадже Антъни Бурдейн, който платил 250 000 долара. След смъртта му обаче тя прекратила плащанията.

В момента на половият им контакт Азия твърди, че не знаела възрастта на Бенет, защото не го е виждала от 10 години.

Азия Ардженто е главно действащо лице на движението #MeToo и една от първите актриси обвинили Харви Уайнстийн в сексуално посегателство.

 
 
Коментарите са изключени