shareit

„Тайната история на Туин Пийкс“ излиза на български през декември

| от chronicle.bg |

Всички фенове на сериала „Туин Пийкс“ бяха екзалтирани да научат, че един от създателите му, Марк Фрост, пише книга, наречена „Тайната история на Туин Пийкс”. Тя беше официално пусната на пазара на английски език на 18.10, а добрата новина е, че вече се превежда на български и в средата на декември се очаква да е по книжарниците. Това съобщиха от издателство „Бард“.

Действието в книгата протича 25 години след събитията, показани в сериала. Служителка на ФБР попада на досие с множество материали от Туин Пийкс. Агентката получава задача да разбере произхода на тези документи, както и да разследва мистериозното изчезване на агент Дейл Купър.

Showtime обяви възобновяването на филма „Туин Пийкс“ през 2014 г. Работата по проекта се забави с няколко години. В новия сезон ще играе Моника Белучи, Тим Рот, Наоми Уотс, Джеймс Белуши, Аманда Сийфрид, Ашли Джъд. За ролите си ще се върнат и някои от актьорите от първите два сезона на „Туин Пийкс“ като Дейвид Духовни, Кайл Маклоклан, Шерил Лий, Дейвид Патрик Кели и Шерилин Фен.

 
 
Коментарите са изключени