shareit

#СПОДЕЛИ – Емил Конрад с нова книга и..

| от Симона Вълчанова |

Ако шумът около Емил Конрад ви липсва и стикерите му във Viber и играта му за Android и iOS „Сподели думата” не са ви достатъчни, то ето че влогърът издава нова книга.

Заглавието й „#СПОДЕЛИ“ е вдъхновено от хаштаг символа, ключов за днешното общуване в социалните мрежи и споделянето на собствените му възгледи за живота онлайн.

Книгата беше представена на чат на живо във Facebook и Youtube канала му.

Близо 1000 негови почитатели гледаха живото включване, в което Конрад разказва за книгата си и предстоящото й турне в страната.

„#СПОДЕЛИ“ разглежда разнообразни теми като домашното насилие („#Удар“ ) и умението да намираш време за себе си („#Изкуството да бъдеш мързелив“).

Част от илюстрациите в книгата са дело на седемнадесетгодишния Денислав от Монтана, с когото Емил Конрад се запознава на представянето на първата му книга във Враца миналата година.

Премиерата на книгата ще бъде на 12 март (събота) от 14:00 в книжарница „Хеликон България”, а след това ще бъде представена и в други 10 големи града в страната.

С обявяването на втората си книга Конрад обяви и конкурс – с подкрепата на издателство „Егмонт“ той ще поеме обучението за бакалавърска степен на един ученик, който завършва тази година и иска да учи специалност, свързана с изкуство.

 
 
Коментарите са изключени