shareit

Wizz air започна полети София – Будапеща

| от CHR Aero |

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа откри редовните си полети от София до Будапеща. Те ще се обслужват 2 пъти седмично – във вторник и събота.

Унгарската столица Будапеща е важна и атрактивна студентска, туристическа и бизнес дестинация.

С този нов полет Wizz Air обслужва общо 38 линии до 17 държави, от 3 български летища: София, Варна и Бургас, предлагайки на клиентите от България най-широката нискотарифна мрежа, към която ще бъде добавен и вътрешен полет, който ще свързва София с Варна от 26 март 2017.

Тамара Валуа, Директор корпоративни комуникации на Wizz Air, каза:

„Много сме щастливи да открием днес нашия нов полет, свързващ София с Будапеща. Wizz Air донесе ниските цени на билетите в България и ние сме твърдо решени да стимулираме икономиката, осигурявайки повече работни места и предлагайки по-атрактивни дестинации за българските ни клиенти. Новата връзка с Будапеща е идеална за бизнес пътници, както и за студенти и туристи, които желаят да разгледат гостоприемната и оживена Будапеща. Надяваме се също, че новата връзка ще доведе повече гости на София и ще допринесе в секторите туризъм и хотелиерство, с повече пътници, пътуващи към България на ниските цени на WIZZ билетите. Ние с нетърпение очакваме да празнуваме още много прекрасни WIZZ маршрути от България, включително нашия вътрешен полет до Варна.  Професионалният ни местен екипаж с радост ще посрещне с WIZZ усмивка нашите клиенти! „

 
 
Коментарите са изключени