shareit

Singapore Airlines и Airbus с договор за сервизно обслужване на A380

| от CHR Aero |

Singapore Airlines подписа договор с Airbus за ‘Flight Hour Services – Tailored Support Package’ (FHS-TSP), за да интегрира и да предостави пълна техническа поддръжка за 19-те самолета A380 във флота си. Съгласно този 10-годишен договор, Singapore Airlines ще се възползва от опита на Airbus в областта на поддръжка, инженеринг, надеждност и управление на веригата за доставки, в партньорство с филиалното си дружество MRO SIA Engineering Company.

Дидие Лукс, ръководител обслужване клиенти на Airbus каза: “Изборът на Airbus FHS-TSP от Singapore Airlines за флота A380 отбелязва значително признание на нашата способност да предоставяме персонализирани и конкурентни услуги с добавена стойност“. Той допълва: “Този най-нов израз на доверие от страна на Singapore Airlines за нас е изключителна чест и също така разширяване на сътрудничеството ни със SIA Engineering Company.”

Договорът FHS-TSP осигурява пълна поддръжка на компоненти, линии и базово техническо обслужване, както и техническо управление в Сингапур. Обхватът на това споразумение гарантира наличността на самолети, точно времево представяне,техническо и логистично обслужване, и поддръжка. Освен това този договор FHS-TSP замества съществуващия за осигуряване на компоненти за A380 FHS-Components, подписан с Airbus през юли 2007. Към днешна дата Singapore Airlines има FHS-TSP действащ договор за A330. Избраните договори на Airbus FHS, ще покрият повече от 245 самолета, оператори на A320, A330, A380 и A350.

Airbus произвежда най-модерното и всеобхватно семейство самолети в света с капацитет от 100 до 500 места. Има продадени над 16,300 машини за повече от 380 клиенти. Освен това чрез “Услуги от Airbus”, Airbus предлага на своите клиенти пълен цикъл на поддръжка. Порфолиото покрива цялостно обслужване до най-пълните интегрирани решения. Това включва: пакети Flight Hour & Tailored Support, надграждане, обучение, e-решения, инженеринг и поддръжка, летателни операции, управление и контрол на въздушното движение и управленски услуги.

 
 
Коментарите са изключени