shareit

Повече лукс и Boeing 787 през януари от Air France

| от CHR Aero |

През септември 2016 г., по време на 38-то издание на международното туристическо изложение IFTM Top Resa, Air France представи своята стратегия за подобряване на своите продукти и услуги.

„Това търговско изложение предлага идеална възможност за утвърждаване на добрите отношения с нашите търговски партньори в сектора на туризма. Ние споделяме едни и същи трудности. Днес повече от всякога, ние искаме да запазим тези тесни връзки. “ – заяви Жан-Марк Жунияк, председател и главен изпълнителен директор на Air France-KLM, по време на откриване на изложението.

Фредерик Гаджи, председател и главен изпълнителен директор на Air France, добави: „Нашите последно поколение салони, които представихме през 2014 г., получиха висока оценка от клиентите. Air France показа значителен напредък в класацията на най-добрите световни авиокомпании и най-вече в няколко изключително конкурентни категории, което е доказателство за значимостта на направените инвестиции за пътниците. Ние трябва да продължим тази инерция и да предложим на нашите клиенти по-лесно, по-персонализирано и по-приятно пътуване.“

Първи полет на новия Boeing 787

На 9 януари 2017 г. Air France ще извърши първия търговски полет на Boeing 787 между Париж-Шарл де Гол и Кайро в Египет.

За Air France и нейните клиенти, Boeing 787 ще осигури много различни удобства:

– Най-доброто от Air France са най-новите пътнически салони в бизнес класата (30 места), Premium икономичната (21 места) и икономична класи (225 места);

– Wi-Fi на борда;

– Повече пространство и комфорт с новите кресла в Premium икономичната класа;

– Люковете са с около 30% по-големи, в сравнение с тези на подобни самолети;

– Намален разход на гориво с около 20%, в сравнение с разхода на предишните поколения самолети;

– Значително намаляване на емисиите на въглероден двуокис (приблизително 20%) и нивата на шум.

За представяне на този нов самолет на своите клиенти, Air France ще изпълни четири специални полета на 7 и 8 Януари 2017 от Париж до Париж, с продължителност 2 часа и 30 минути. Билетите ще са в продажба в началото на декември.

Обслужване на маса в бизнес класата

От май 2016 г., Air France предлага обслужване на маса в бизнес класата, за избрани полети от Париж-Шарл де Гол до Сингапур и Ню Йорк JFK.

С тази нова услуга, Air France посреща своите пътници по същия начин, както в изискани френски ресторанти. С отлично персонално обслужване и естетика, екипажите на Air France вземат индивидуални поръчки от всеки пътник, както в ресторант. По този начин, присъствието на обслужващи колички е ограничен. Всяко ястие се приготвя от екипажа, за да се усети кулинарната наслада и съвършеното обслужване в небето. Екипажите са преминали специално обучение в сътрудничество с института по кулинария Paul Bocuse.

Air France ще предлага тази нова услуга и на полетите до Токио-Ханеда до края на годината. През 2017 година, ще бъде разположение и на много други маршрути.

Нови кресла в Premium икономична класа

Air France поднови креслата в Premium икономичната класа, което осигури на пътниците още по-голям комфорт. Преработени в тясно сътрудничество със своите клиенти, новите кресла на Air France са първата стъпка в поредица от подобрения.

От 9 януари 2017 г., на борда на първия полет на Boeing 787, пътниците в Premium икономичната класа ще се радват на повече пространство благодарение на:

– 2,5 см по-широко кресло, с по-удобни възглавници и подсилена долна част на гърба;

– Повече пространство за краката и по-голяма височина на креслото с 5 см;

– Наклон на креслото 130 °, за подобряване качеството на сън;

– Повече пространство между креслата с централен подлакътник по-широк с 2,55 см;

– Много други практични и иновативни функции.

 
 
Коментарите са изключени