shareit

Най-досадните типажи в самолета

| от chronicle.bg |

Всеки, който е пътувал със самолет, ги познава. Това са най-досадните хора, които можете да срещнете.

1. Бърборкото – качвате се в самолета, слагате си възглавничаката за път около врата и тъкмо да отплувате в морето на сънищата, когато човекът от лявата ви страна започва да бърбори и не спира до края на пътуването…

2. Окупаторът на облегалки – ясно е, че е тъпо да си човекът на средната седалка, но това не ти дава право да окупираш и двата подлакътника на седалката. Остави поне единия за съседа до теб.

3. Пиячът – има хора, които стават по-нервни в самолета. Пиенето може и да им помогне да заспят по-бързо. Има обаче и такива, при които една чашка се превръща в пет, което превръща пътника в крещящ досадник, който посещава тоалетната твърде много пъти. В самолет сте, а не нановогодишно парти, така че няма как да избягате от него, докато не стигнете крайната дестинация.

4. Подритващият – има хора, които се наместват по няколко пъти на седалката си по време на полет и през това време успяват да подритнат поне толкова пъти седалката на човека отпред.

5. Клюмващият – тялото на човек си е негово и не трябва да бъде използвано от друг за възглавничка. На всеки се случва да заспи по време на пътуване, но ако имате навика главата ви да клюмва върху рамото на съседа, носете си възглавничка за полет.

6. Онзи с твърде много ръчен багаж – не е ясно как са успели да влязат с толкова много чанти в самолета, без да бъдат спрени от служителите на летището. Да влачите твърде много чанти е грубо и невъзпитано – те заемат твърде много от мястото, предвидено за околните и накрая пасажерът със саковете слага половината си притежания в около седалката, така че да пречи на околните.

7. Хремавият – самолетите са пълни с бактерии, но винаги има поне един човек, който киха и кашля през цялото време. Ясно е, че щом се е качил в самолета, няма как да пропусне полета за ради настинка, но би било добре да прикрива поне устата си с ръка, когато пръска зараза навсякъде.

8. Крещящото дете – да се опитате да спите с пищящо бебе на съседната седалка е доста неприятно. Това съсипва полета на всички. Носете си слушалки, тапи за уши и всичко, което може да изолира шума.

 
 
Коментарите са изключени