shareit

KLM ще лети до Картахена

| от CHR Aero |

KLM Royal Dutch Airlines ще заменят своите полети до Кали с нова дестинация в Колумбия. От 28 март 2017, KLM няма да включва Кали в своя кръгов маршрут до Богота, а ще продължи до Картахена. В новия график, KLM ще лети три пъти седмично през Богота до Картахена във вторник, четвъртък и събота.

„KLM винаги търси нови начини за подобряване на своята мрежа. Пътниците пътуващи до Кали намаляват, особено в бизнес сегмента. Картахена е красив исторически град на карибския бряг и привлича все по-голям брой чуждестранни туристи. В комбинация с бизнес центъра на Богота, комбинирането на полета с Картахена ще засили присъствието KLM в Колумбия. Поради удобната локация на Картахена, полетът от Богота до Амстердам ще бъде по-кратък.“ Споделя Питър Гроеневелд, вицепрезидент „Планиране на мрежата на KLM“.

Разписание на полета: Амстердам-Богота-Картахена-Амстердам

Полетите ще се извършват с най-новите самолети на KLM – Боинг 787-9 с 30 места в бизнес класата, 45 в икономична комфорт и 219 в икономична класи. Ще излита от Амстердам в 10.15 ч. и ще каца в Богота в 14.00 ч. местно време. В 15.40 ч. местно време ще продължи до Картахена, където ще пристигне в 17:10 ч. местно време. Обратният полет ще излита от Картахена в 18.15 ч. местно време и ще каца в Амстердам на следващия следващия ден в 10.45 ч.

Картахена е разположен на северния бряг на Колумбия. Основан на 01 юни 1533 г., той е кръстен на град в Испания. Населението е около 900 000 души. По време на колониалната епоха, градът е бил политически и икономически център и играе важна роля в разширяването на Испанската империя. В момента, неговата икономика се основава предимно на морската, нефтохимическа и туристическа индустрии. През 1984 г., колониалните градски стени и крепости в Картахена са включени в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Картахена е заобиколен от невероятни карибски плажове и привлича туристите и с оживения си нощен живот.

 
 
Коментарите са изключени