shareit

KLM се завръща в Дъблин

| от CHR Aero |

KLM Royal Dutch Airlines разширява своята мрежа с полети до Дъблин. За новия си зимен график, от 30 октомври, KLM ще изпълнява два дневни полета между летище Схипхол и Дъблин, завръщайки се в ирландската столица след 25-годишно отсъствие.

Дъблин е първата дестинация в Ирландия и 78-ата европейска дестинация, с директни полети от Амстердам. За трансферните пътници, KLM ще продължи да предлага и ежедневни полети в сътрудничество с Aer Lingus, между Амстердам и Дъблин.

„Подобряването на нашите резултати е обусловено от разширяване мрежата на KLM. След като предостави рекорден брой нови дестинации през лятото на 2016 г., новата до Дъблин е още едно доказателство за непрекъснатите инвестиции, които прави KLM в мрежата си, за да предложи на клиентите все по-голям избор от дестинации“ – коментира Питър Елберс – Президент и главен изпълнителен директор на KLM

Дневните полети до Дъблин ще се изпълняват със самолет Embraer 190 със 100 места. Полет KL935 от Амстердам до Дъблин ще тръгва в 12:00 часа и ще пристига в 12:40 местно време. Полет KL936 ще тръгва 13:15 часа и ще пристига на летище Схипхол в 15:50 часа.

Вечерният полет (KL939) ще тръгва от Амстердам в 21:20 часа и ще пристига в Дъблин в 22:00 часа. Обратният полет (KL932) ще тръгва следващата сутрин в 05:55 часа и ще пристига в Амстердам в 08:30 часа.

Дъблин, столицата на Ирландия и един от градовете на литературата на ЮНЕСКО, е център пълен с културно наследство, изкуство, ресторанти и механи, заобиколен от красива природа. Утвърди се като популярна европейска база за американски технологични компании като Google, Facebook и Twitter.

 
 
Коментарите са изключени