shareit

Играй, за да отлетиш

| от CHR Aero |

Bulgaria air раздава с игра безплатни двупосочни самолетни билети, за да се срещнете с любимите си хора в чужбина

С новата Facebook игра на Bulgaria air – „Играй, за да отлетиш“, с няколко лесни стъпки може да спечелите безплатен двупосочен самолетен билет и да се срещнете с любим човек, който е далеч от вас, за да му напомните колко ви липсва.

На 21 ноември на случаен принцип компютър ще изтегли жребия, с който ще се определи първият победител, а на 28-ми ноември ще стане ясен и вторият късметлия. Щастливците ще получат по два двупосочни самолетни билета за избраната от тях дестинация.

 

Желаещите да участват в томболата трябва да тагнат човека, с когото искат да се срещнат в коментар под публикацията на играта във фейсбук и да обяснят с до три изречения защо той е скъп за тях. Коментарът трябва да бъде завършен с хаштага с мотото на Bulgaria air – #FlyGoodFeelGood.

Дестинациитте, между които участниците могат да избират, са Рим, Париж, Лондон, Амстердам, Брюксел, Берлин, Франкфурт, Прага, Виена, Цюрих, Милано, Белград, Атина, Ларнака, Тел Авив, Барселона, Палма де Майорка, Аликанте, Мадрид, Малага, Лисабон, Москва и София.

Освен възможност за среща с любим човек зад граница, Bulgaria air обещава да осигури и комфортно пътуване до избраната дестинация, кетъринг на борда и професионално обслужване.

Подробности за условията на играта и крайния срок, в който може да се включите, може да видите на официалната Facebook страница на Bulgaria air – https://www.facebook.com/bgair/.

 
 
Коментарите са изключени