shareit

Две нови дестинации от София и изненади преди празниците от Bulgaria air

| от CHR Aero |

Новите дестинации на националния превозвач Bulgaria air – Лисабон и Аликанте, ще зарадват пътниците в навечерието на Великденските празници.

От 28 април 2016 г. Португалия вече е още по-близо! Всички желаещи могат да стигнат до романтичния Лисабон за по-малко от 4 часа с директен полет на Bulgaria air.

Полетите ще се изпълняват всеки четвъртък в 21:10 от София – на цена от 224 евро, с включени летищни такси и багаж и кетъринг на борда. За пътниците в утрешния първи полет до португалската столица, авиокомпанията е подготвила специални изненади, а на летището в Лисабон ще има тържествена програма по посрещане на първите пътници.

От 30 април 2016 г. само 3 часа ще делят България от Аликанте, Испания. Тогава ще се осъществи първият директен полет на националния превозвач до атрактивния средиземноморски град. Всички, които са се насочили към испанската ривиера, ще могат да летят всяка събота на изключителната цена от 156 евро за двупосочен билет, с включени летищни такси, багаж и кетъринг на борда.

Bulgaria air ще отпразнува новите дестинации не само с пътниците в първите два полета. Утре, 28 април, посетителите на Летище София (Терминал 1 и Терминал 2) ще получат специален подарък от националния превозвач – ваучер за самолетен билет с 20% отстъпка от цената за следващото им пътуване по всички директни дестинации на авиокомпанията.

 
 
Коментарите са изключени