shareit

Delta Air Lines пусна ново видео с инструкции за безопасност

| от |

Поддържането на вниманието на пътниците по време на демонстрация за безопасността е трудна задача. Delta Air Lines създаде нов интересен клип с инструкции за безопасност с 25 от най-забавните интернет меме звезди. Видеото включва Doge, Keyboard Cat, Dancing Baby, Annoying Orange, Hamsters Eating Burritos и Screaming Goat, които изскачат между обичайните препоръки за безопасност – като например закрепването на коланите.

“The Internetest safety video” на Delta вече е събрало над 6 милиона гледания в интернет и донесе допълнително слава на авиокомпанията.

“За нас бе огромно забавление, и смятаме, че е така и за нашите клиенти. Интернет славата е мимолетна, но нашият ангажимент към сигурността на нашите клиенти и екипажа не е“, заяви Маурицио Парис, маркетинг директор в Delta.


Това не е първият път, когато авиокомпания създава забавно видео с инструкции за безопасност.
През март Air France пусна нов клип с инструкции за безопасност, в който отново има забавен елемент:

 

През 2009 Thomson Airways използват деца актьори, представящи се за екипажа на авиокомпанията:

 

Междувременно Air New Zealand представи своя нов клип с инструкции за безопасност. Видеото е заснето на плажа, включва редица професионални сърфисти и вече има над 3 милиона гледания:

 

Предното видео на Air New Zealand от 2009 г. не е по-малко атрактивно. Всички от екипажа, представящ инструкциите, са напълно голи, а телата им са боядисани така, че да наподобяват униформите, които носят.

 
 
Коментарите са изключени