shareit

Bulgaria air с награда за партньорство от APG

| от CHR Aero |

Националният превозвач Bulgaria air получи специален приз за дългогодишното си сътрудничество с APG Network – глобална организация, която представлява над 200 авиокомпании в цял свят.

Наградата на Bulgaria air беше връчена по време на официално събитие по повод 25-тата годишнина на APG Network и 15-тата годишнина на българското представителство – APG Bulgaria.

„APG е организацията, която вече близо 15 години е наш стратегически партньор в мисията да осигуряваме приятно и безопасно пътуване до десетки дестинации в Европа и Северна Америка. Успешните партньорства са в основата на постиженията ни както у нас, където имаме лидерски позиции, така и на европейския пазар, към който насочваме все повече усилия“, каза изпълнителният директор на Bulgaria air кап. Янко Георгиев, който прие наградата.

Благодарение на партньорството с APG, Bulgaria air достига до десетки чужди пазари като Унгария, Португалия, Сърбия и Канада и обслужва хиляди пътници извън страните, до които оперира.

APG Network е представена в над 170 държави и си партнира с Bulgaria air от 2002 година. Общият й принос за авиокомпаниите в световен мащаб се равнява на 2,3 млрд. евро на годишна база.

 
 
Коментарите са изключени