shareit

Авиоотрядът ще има ново меню, но без пръжки и ракия

| от |

Ще кажа да направят едно нормално меню за „Авиоотряд 28″, да не дразнят хората. Но няма и да е другата крайност – пръжки, сланина, домашна ракия или туршия.

Тази заявка направи пред медиите министърът на транспорта Ивайло Московски, предаде репортер на БГНЕС.

Московски отрече да е ял от луксозните храни, заявени от обществената поръчка за 48 000 лева, разкрита в материал на БГНЕС, докато се е возил в правителствения самолет. „Не е съгласувано с мен, за пръв път научавам, че има такива храни в Авиоотряда. Спряхме поръчката, ще поръчаме някакви нормални неща там. Такъв кетъринг си е вървял сигурно десетки години, но са го писали примерно морски дарове, не е било разбито, и сега като е разбито се вижда, че има някакви неща, които дразнят хората. Нали не вярвате, че аз се занимавам с кетъринга на Авиоотряда, нямам представа“, заяви Московски.

„Точно заради предния ни мандат, понеже писахте глупости, че Борисов ял по два килограма фъстъци, като летял с Авиоотряда, премиерът още от началото на мандата каза, че не желае абсолютно никакъв кетъринг да ползва и не е ползвал. Дето се вика по една-две ябълки е ял, докато е летял“, убеден е Московски.

Той заяви, че няма да има последствия за ръководството на „Авиоотряд 28″. „Какви последствия да има, те са правили нещо десетки години, какво последствие… „, лаконичен не транспортният министър.

„Аз контролирам други неща – законодателството в сектора, наредбите, не менюто в самолета. Това е смешно“, разгневи се Московски. /БГНЕС

 
 
Коментарите са изключени