shareit

​ANA с полети до Брюксел​

| от CHR Aero |

От 25 октомври 2015 АNA ще лети всекидневно от токийското летище Нарита до Белгийската столица Брюксел. Полетът ще се изпълнява с Boeing 787-8 Dreamliner.

Полетът ще излита от Нарита в 11:15 и ще каца в 15:15 в Брюксел. Обратният маршрут ще напуска брюкселското летище в 20:15, за да кацне в Токио в 16:10 на следващия ден.

Маршрутът бе оповестен по-рано тази година, но сега за първи път се потвърждават подробности като дата на стартиране, разписание и самолетът, който ще обслужва полета.

„Брюксел е стратегически нарастващ пазар за нас тъй като е основен икономически, обществен и политически център“ заяви Osamu Shinobe, президент и изпълнителен директор на ANA. „Все повече и повече пътници пътуват от Токио до Брюксел, но сега трябва да се прекачват през други градове“.

„Превръщайки се в единствената японска авиокомпания, която предлага директни полети от Токио до Брюксел, АNA значително ще увеличи пътникопотока от и за Япония“ добави Shinobe.

АNA ще предложи също така и свързващи полети от Брюксел до други градове в Европа чрез своите джойнт венчър партньори Lufthansa, SWISS и Austrian Airlines, както и код шер Brussels Airlines.

 
 
Коментарите са изключени