shareit

Air France с нова дестинация – Сан Хосе

| от CHR Aero |

От ноември 2016 г., авиокомпания Air France лети по нова дестинация Париж-Шарл де Гол – Сан Хосе. Клиентите на компанията вече могат да пътуват между двата града с два седмични полета, извършвани с Boeing 777-300, с капацитет общо 468 места, от които – 14 в бизнес, 32 в Premium икономична и 422 в икономична класи.

Разписание на полетите (местно време)

• AF430: излита от Париж-Шарл де Гол в 13:45, каца на международното летище Хуан Сантамария в Сан Хосе в 18:15 часа на същия ден;

• AF431: излита от международното летище Хуан Сантамария в Сан Хосе в 20:35, каца в Париж-Шарл де Гол в 13:50 на следващия ден.

Полетите се извършват в сряда и събота.

С тази нова дестинация Air France укрепва партньорството си с Copa Airlines. След получаване на одобрение от правителството, клиентите на Air France ще могат да летят до Сан Хосе с 2 дневни полета, извършвани съвместно с Copa Airlines, като продължение на маршрута Париж-Шарл де Гол – Панама Сити изпълняван от Air France. По този начин, пътниците ще се възползват от един билет за цялата си пътуване, по-голям избор от полети до Коста Рика, трансфер на багажа до крайната им дестинация и ще печелят Мили за всички съвместни полети.

Открийте Сан Хосе – столицата на земята на изобилието със самолет на Air France

Air France предлага на всички любознателни, взискателни и страстни туристи дигитален и оригинален блог за пътуване – travelby.airfrance.com и е съставен от хора, които обичат своя град (блогъри, влиятелни личности в интернет, журналисти и т.н.). Всеки месец се добавят по два нови града и сега Сан Хосе е на разположение като една от 100-те дестинации. По този начин, клиентите на Air France имат богат избор от скрити ресторанти, бутикови хотели и живописни места. Този пътеводител на Air France е предназначен не само като източник на вдъхновение, за да помогне на клиентите да изберат дестинация, но и като истинско ръководство по време на престоя им.

Специални услуги и персонални грижи

На борда на повечето маршрути до Централна и Южна Америка, кабинният екипаж на Air France и KLM говори испански и в зависимост от дестинацията, информацията също е на този език. Повече от 3500 човека от кабинния екипаж на Air France говорят испански и обслужват клиентите по мрежата от дълги разстояния на компанията.

На тези полети на Air France и KLM също се предлага и селекция от южноамерикански вестници и списания. Двете авиокомпании са с нови пътнически салони с големи HD екрани и около 1200 часа програми за всички пътници. Някои филми са в оригиналната им версия или със субтитри на испански. На разположение е и южноамериканска музика.

Air France-KLM е европейски лидер в Централна и Южна Америка, и Карибите по отношение на капацитета на места и обслужва 27 дестинации в този регион. Предлага до 240 полета седмично при излитане от Париж-Шарл де Гол и Амстердам-Схипхол.

 
 
Коментарите са изключени