shareit

Air Canada с полети Ванкувър- Франкфурт и Ванкувър- Лондон Gatwick

| от CHR Aero |

По-рано този месец Air Canada обяви нови полети от Ванкувър (YVR), започващи през юни 2017. Дестинациите са Франкфурт с ежедневни полети и Лондон Gatwick, три пъти седмично.

Бенджамин Смит, президент на авиокомпанията заяви, че с тези допълните полети от YVR, Air Canada дава възможност на своите пътници за по-удобни полети до европейските дестинации, както и по-добра свързаност с централна и източна Европа, Африка и Близкия изток.

С това Air Canada продължава да добавя нови маршути до Ванкувър, като през лятото авиокомпанията ще предлага директни полети до пет от големите европейски хъбове- Лондон Heathrow и Gatwick, Дъблин, както и Mюнхен и Франкфурт.

От летището във Ванкувър споделиха, че са изключелно радостни, че Air Canada продължава да развива своята мрежа от тяхното летище, което носи стабилен ръстеж за YVR. Те добавиха, че тази година летището се радва на увеличаване на европейските туристи с 18%, а добавените нови маршути ще допринесат за още повече посетители.

През лятото Air Canada ще лети от пет града в Канада до Франкфурт- Ванкувър, Калгари, Торонто, Монреал и Отава. Gatwick пък ще бъде достъпен от Ванкувър и Торонто. От авиокомпанията възнамеряват да използват своите Boeing 767-300ER, които разполагат с премиум и икономична класа.

През 2017 Air Canada ще добави още маршути от Ванкувър- Тайпе, Мумбай, Берлин, Шанхай, Нагоя. Нови маршути ще има и от Монреал- Алджир и Марсилия.

 
 
Коментарите са изключени